fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je zwanger en verlang je naar meer verbinding met het kindje in je buik?

 

Zou je graag leren op welke manieren je nu al met je kindje kunt communiceren?

 

Wil je ook je eigen intuïtieve gaven meer ontwikkelen zodat je vol
zelfvertrouwen in het moederschap kunt staan?

Bonding Before Birth

Het leven begint niet pas bij de geboorte, zoals we toch vaak geneigd zijn te denken. De eerste 1000 dagen van het leven, gerekend vanaf de conceptie, blijken uit wetenschappelijk onderzoek de meest belangrijke en meest vormende periode van het leven te zijn. Dat geldt voor zowel de lichamelijke als de cognitieve ontwikkeling, maar ook voor de kwaliteit van relaties, voor een gevoel van veiligheid en voor vertrouwen in jezelf, in anderen en in het leven.

Daarmee begint ook de relatie tussen jou en je kindje al voor de geboorte. Al tijdens de zwangerschap neemt het hechtingsproces vorm aan. Je hiervan bewust zijn en deze prenatale relatie bewust voeden tijdens de zwangerschap komt de relatie met je kindje ten goede, draagt bij aan een voorspoedig verloop van de bevalling en verrijkt ook jouw eigen ervaring van het zwanger zijn.

 

In deze middag workshop verwelkom ik jou en het kindje dat je draagt. We staan stil bij de aanwezigheid van de nog ongeboren baby’s en hun bewustzijn, wijsheid en sensitiviteit. We besteden aandacht aan de verschillende vormen van communicatie en verbinding die nu al tussen jou en je kindje bestaan en hoe je daarin ook een uitwisseling tussen jou en je kindje kunt laten ontstaan.

Door middel van ontspanning, lichaamswerk, inquiry (zelfonderzoek) en shamanic journeying (met de drum) kom je tot een diepere verbinding met jezelf en daarmee ook met je kindje. Er is ruimte voor uitwisseling en het delen van je ervaring met andere zwangeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 25 april kun je meedoen aan de workshop Bonding Before Birth! Een middag waarin je jouw eigen beleving van de zwangerschap gaat verdiepen en tegelijk het kindje in je buik meer gaat voelen en beter leert kennen. Je krijgt tools mee om ook je verdere zwangerschap de relatie met het kindje in je buik te blijven voeden zodat je ook vanuit verbinding op de bevalling kunt voorbereiden.

🔸 Heb je zin om je een middag lang onder te dompelen in de magie van de zwangerschap en te onderzoeken hoe je de relatie met je kindje nu al kunt verdiepen?

 

🔸 Vind je het heerlijk om een middag lang diep te ontspannen en samen te zijn met andere zwangeren?

 

🔸 Vind je het leuk om meer te weten te komen van de belevingswereld van je kindje in de buik?

 

Doe dan mee!

>> Bij je aanmelding krijg je toegang tot mijn online lesomgeving waar je nog wat extra inspiratie en verdieping kunt vinden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie
\


Wanneer:
Zondag 25 april van 14:00 tot 16:30

Waar: Yogaschool Noord, Maanzaal
Nachtegaalstraat 157 Amsterdam

Kosten: € 47,00

Meenemen: Als je hebt een eigen matje, een dekentje, een drinkflesje en een notitieboekje

×
Product added to cart

No products in the cart.