fbpx

 

Bonding before Birth

In dit online programma leer je alles over het belang van de eerste 1000 dagen van het leven, gerekend vanaf de conceptie. Je leert hoe je nu al een levendige verbinding kunt aangaan met het kindje in je buik, door je bewust te worden van hoe het hechtingsproces al tijdens de zwangerschap in volle gang is.

 

 

Van Stress naar Verbinding

Om de prenatale relatie met je kindje te kunnen voeden is het van belang dat het in de eerste plaats goed gaat met jou. Dat je je bewust bent van je lichaam en van de dingen die jou stress geven. In dit programma krijg je alle handvaten om daar bewust mee om te gaan én inzicht in hoe je de relatie met je baby in de buik nu al kunt verdiepen!

 

 

Van Huilen naar Hechting

Wanneer je baby huilt schiet je als nieuwe ouder gemakkelijk in de stress. Je kunt je onzeker voelen over wat je kindje nodig heeft en daardoor niet echt weten wat je moet doen. In dit programma leer over verschillende vormen van huilen en hoe jij als ouder met jezelf in verbinding kunt blijven wanneer je kindje huilt, zodat je je baby ook echt kunt troosten en hem/haar veiligheid kunt bieden.

 

×
Product added to cart

No products in the cart.