fbpx

coaching traject

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verlang je naar een diepere beleving van de zwangerschap samen met je partner?

 

Voel je intuïtief aan dat je je emotionele schommelingen niet alleen aan je hormonen kunt toeschrijven?

 

Zou je graag meer inzicht krijgen in de ervaring die je kindje heeft van zwangerschap en geboorte
en die kennis meenemen in je voorbereiding?

Persoonlijke begeleiding voor de reis
door zwangerschap en geboorte

In onze samenkomsten ligt de nadruk op de dieperliggende processen die zich tijdens een zwangerschap afspelen en zal ik me afstemmen op waar jullie je in het proces begeven en waar jullie behoefte aan verdieping ligt. Daarnaast begeleid ik jullie in het contact met jullie kindje en deel ik inzichten uit de pre- en perinatale psychologie om ook de ervaring van de baby te belichten. Hierdoor voel je je voorbereid om het geboorteproces op zowel fysiologisch als psychologisch niveau aan te gaan.

Je kunt kiezen voor een coachingstraject van 3 maanden of van 6 maanden, afhankelijk van het moment in je zwangerschap waarop je wilt beginnen. We maken in overleg een verdeling van het aantal sessies, en we doen in beide trajecten minimaal één sessie met baby na de geboorte.

Dit coaching traject biedt jullie:

  • Een dieper begrip van het proces dat je zelf doormaakt op weg naar ouderschap
  • Een voorbereiding op de geboorte die is afgestemd op jullie wensen en behoeften
  • Inzicht in het prenatale leven van je kindje en hoe het hechtingsproces al
    voor de geboorte begint
  • De gelegenheid en handvaten om na de geboorte ruimte te kunnen geven
    aan de ervaring van je baby
  • Empowerment in je rol als ouder door zelfverbinding

Niki en Thomas

“De sessies waren precies waar we behoefte aan hadden: in een zachte en open sfeer samen zijn en in contact zijn met de baby en zijn energie. De sessies hielpen ons te verbinden als drie-eenheid: de baby als middelpunt, met de zachtheid van de moeder daar omheen en de bescherming van de vader daar weer omheen. Door de veilige space die Tamara hield was er ruimte om open te delen wat ons bezig hield, en de meditaties hielpen ons om de energie van de baby te voelen en op die manier alvast kennis te maken.

Het was voor ons heel fijn en bijzonder om juist tijdens de sessies een gevoel kregen bij ons zoontje, en dat er allerlei associaties omhoog kwamen die kenmerkend voelen voor hem en zijn energie. Hierdoor werd onze verbinding met hem nog sterker voelbaar.”