fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Welkom bij jouw

Deep Dive,

 een verbindende kennismaking met jouw weg in het leven

 

 

Heel mooi dat je hier bent en dat je ervoor gekozen hebt om samen met mij dieper te gaan kijken naar hoe jouw weg in het leven jou gevormd heeft.

Op deze pagina vind je wat ondersteunende informatie en oefeningen/meditaties. Ook de vragenlijst die je voorafgaand aan onze sessie mag invullen vind je hier.

 

We spreken elkaar gauw!

Liefs,
Tamara

Download hier jouw vragenlijst ter voorbereiding op onze Deep Dive sessie. Stuur de ingevulde vragenlijst uiterlijk 24 uur voorafgaand aan onze sessie naar mij op:

contact@tamaraschvitz.nl

In deze podcast aflevering geef ik een beeld van de verschillende lagen van de ervaring van in het leven komen. Dit is de basis waar vanuit we in de pre- en perinatale psychologie werken.

Dit is een mooie meditatie om voorafgaand aan onze sessie al eens te doen.

Wanneer je werkt vanuit de pre- en perinatale psychologie zul je soms op ongrijpbare manieren getriggerd worden. Dat kan gebeuren in de vorm van een activatie of juist in de vorm van dissociatie. Het goed om te weten wat jou terugbrengt in het hier en nu. Hoe je jezelf kunt resourcen zodat je aanwezig kunt blijven bij jouw proces.

Dit is een meditatie waar je regelmatig bij terug kunt keren. Iedere keer kun je weer opnieuw contact maken met een heel jong deel in jezelf. Of dat nu het embryo is, de foetus of de pasgeboren baby… Je kunt steeds weer nieuwe laagjes aanboren en een liefdevolle verbinding aangaan.