touching ground

 

 

 v a n   n i e t s   i e t s

24 oktober 2024
Amsterdam

 

 

Je bent ondernemer.
Spaceholder.
Én maker.

Je beweegt autonoom vanuit jouw visie voor de wereld. Vanuit jouw expertise die meer en meer tot een eigen gedachtengoed gerijpt is.

Hoe breng je dat krachtig en op jouw eigen manier naar buiten?
Hoe draag je jezelf in wat dat van jou vraagt?
In de stretch die je te maken hebt?
In de uitdagingen die je tegenkomt?

In mijn wereld leer je dat te doen met inbegrip van de allervroegste fase van het leven. De fase waarin je de overgang maakte van het vormloze in de vorm. De fase waarin je op je meest kwetsbaar was en waarin je óók al was wie je nu bent. Waarin je ook al het volledige potentieel belichaamde dat nu door jou heen tot expressie wil komen.

Dit is waar ondernemerschap en kunstenaarschap elkaar raken.

Ik neem je graag mee in deze diepte.

 

“We can be seen as a fluid unfolding of an innate intelligence. It is the same intelligence that is guiding the sperm and egg, the same intelligence that created the membrane of the first cell, the intelligence that moves galaxies and iguanas. We inhabit a sea of intelligent life beckoning us to enter.”

 

Emilie Conrad

touching ground is verdiepingsdag waarin ik je meeneem naar de nog vormloze, taalloze laag van Zijn. Naar het bewustzijn dat altijd was en nu is. Naar de wijsheid die inherent is aan het leven en die op een unieke manier door jou heen tot uitdrukking wil komen.

Je bent hier als bezield ondernemer niet zomaar. Je komt iets brengen vanuit een bepaalde diepte. Iets dat van grote waarde is in het leven van anderen. Je begeleidt de diepe processen van anderen en voedt daarmee ook voortdurend jouw eigen gedachtengoed en missie.

En die missie reikt verder dan de muren van jouw praktijkruimte. Er wil iets ontstaan. Je wil creëren. Je wil iets nalaten. 

Tijdens touching ground maak je verbinding met de laag vanwaaruit creatie ontstaat. Je verbindt met het kwetsbare deel in jou dat zich gezien wil voelen waardoor er ruimte en vertrouwen ontstaat om een vessel te zijn voor creatie.

Je gaat terug naar de kern.
Terug naar jouw essentie.
Naar wie je altijd al bent geweest.

Na deze dag en 1:1 integratiesessie heb je:

 

  • Op een nieuwe laag verbinding gemaakt met wie je altijd al bent geweest. met de Intelligentie en creatiekracht in jou en in al het leven
  • Inzicht in wat er (nog meer) door jou heen tot expressie wil komen en hoe dat bijdraagt aan het verstevigen van jouw autoriteitspositie
  • Het archetype van de kunstenaar in jezelf omarmd en een plek gegeven in jouw onderneming
  • Meer zicht op de kwetsbaarheid vanwaaruit je komt opdagen en hoe dat jouw kracht en inspiratiebron kan zijn
  • Handvaten om jezelf bedding te geven in een kwetsbaar proces van creatie en zelfexpressie

 

Voor mij is het intens waardevol geweest. Ik ging van “verhalen” over het veld waarin ik ben ontvangen, naar het voelen van die verhalen.

Het meest bijzondere vind ik dat het nu (een week na het event) nog dagelijks doorwerkt. Het is lastig in woorden te vatten, maar mijn grootste belemmerende overtuiging werd op deze dag blootgelegd en het gaf zoveel inzicht en bevrijding om te weten waar deze zijn oorsprong heeft gevonden.

De hele dag was ook super goed verzorgd. Er hing een veilige sfeer en het eten was fantastisch.

Marjon

Matrescentie Mentor

Het programma, de locatie, het eten, de mensen, de muziek: alles klopte!

Tamara begeleidde de dag heel natuurlijk en prettig. Het voelde heel ontspannen om aanwezig te zijn en mezelf onder te dompelen in ‘het veld’. En het mooie is, het één zet het ander in beweging. Het voelt alsof ik met meer vertrouwen in het leven kan en mag staan. Ik voel heel veel dankbaarheid voor deze ervaring!

Florien

Verzuimadviseur en Traumaheling bij baby's

Er is zoveel ruimte in jouw ruimte.

Ik voelde me op een nieuwe manier thuisgekomen of geland na touching ground. Ik voel me heel zacht en heel helder.

Wat een krachtig werk is dit. Het heeft me op vele lagen geraakt en dat doet het nu -een aantal dagen later- nog steeds. Het laat veel uit mijn leven op zijn plek vallen.

Je leeft en deelt prachtig werk!

Sonja

Therapeut Tactiel Stimulering

Praktische informatie

 

De dag vindt plaats op donderdag 24 oktober van 10:00-17:00 bij Naar Zee in Amsterdam.

Thee, snacks en lunch zijn inbegrepen net als de 1:1 online integratiesessie naderhand.

Er geldt een early bird tarief t/m 13 september. De investering bedraagt tot dan:

€333,00

excl. 21% BTW

 Na 13 september bedraagt de investering €444,00 excl. 21% BTW