Integratieve Babytherapie

The Baby’s Story

The Baby’s Story is een traject waarin de gedeelde ervaring van jou en je kindje centraal staat. De gedeelde ervaring van de zwangerschap, de geboorte en het beginnende moederschap/de prille babyfase.

In dit traject doen we zowel 1:1 sessies waarin we alle ruimte geven aan jouw ervaring en ook de invloed van jouw eigen geboorte (jóuw Baby’s Story) onderzoeken en plannen we een aantal integratieve baby therapie sessies in met je kindje en eventueel ook je partner.

We onderzoeken de enorme gelaagdheid in de aardverschuivende ervaring die je doormaakte tijdens de zwangerschap, bij de geboorte en daarna. Tegelijk krijgt ook de ervaring van je baby de ruimte om gezien en gehoord te worden waardoor jullie elkaar nóg dichter gaan aanvoelen.

Bepaald gedrag van je baby of bepaalde uitdagingen waar je in het prille ouderschap tegenaan loopt kunnen een mooie ingang bieden om op een diepere laag te onderzoeken wat er speelt en wat er van de ervaring van in het leven komen (zowel van jou en/of als van je baby) nog niet voldoende verwerkt kon worden.

Tegelijk is dit traject een uitnodiging aan jou om met een open houding en met respect voor de tijd een dieper onderzoek aan te gaan. Je te laten raken en je te verwonderen over de wijsheid in dit veld van de pre- en perinatale psychologie. En je door je lieve baby te laten herinneren aan de kwetsbaarheid én de wijsheid en de levenslust in jou.

Praktische informatie

 

The Baby’s Story is een traject van 3-4 maanden waarin we samen 6 sessies inplannen. De 7e sessie is een afsluitend reflectie- en integratiegesprek. De verhouding van sessies voor jou en sessies met je kindje zou 3-3 of 4-2 kunnen zijn.

De 1:1 sessies tussen jou en mij kunnen zowel online als live in mijn praktijk in Amsterdam gedaan worden. De integratieve babytherapie sessies met je kindje doen we sowieso live in mijn praktijk.

Investering: €1111,00 incl. 21% BTW

Een betaling in 3 termijnen à €375,00 incl. 21% BTW is mogelijk.

 

 

Uitgebreid gezinstraject

Wanneer jouw partner ook graag zijn/haar eigen babyverhaal zou onderzoeken, kunnen we het traject verder uitbreiden met 3 individuele sessies voor je partner.

De investering zou dan uitkomen op €1444,00 incl. 21% BTW of drie termijnen à €485,00 incl. 21% BTW.

Je kunt via onderstaande knop direct een intakegesprek met mij inplannen in mijn online agenda. In dat gesprek kunnen we met elkaar onderzoeken wat het traject The Baby’s Story voor jullie kan betekenen.