Coming into Being

j a a r t r a i n i n g

 

Leer de vormende ervaringen van het prenatale leven
en de geboorte in te sluiten.

Voor jezelf én voor jouw cliënten.

Een jaartraining voor coaches, therapeuten en trauma-sensitieve spaceholders die ernaar verlangen
een dieper begrip te kunnen (uit)dragen van de impact die het prenatale leven en de geboorte hebben op het hier & nu.

Een jaartraining waarin je

 

  • Een diep begrip ontwikkelt van de vormende werking van het prenatale leven en de geboorte op het hier&nu

 

  • Leert hoe je in deze stukken op een veilige manier bedding kunt bieden in het werk dat jij doet met jouw cliënten

 

  • Voor jezelf een helende weg aflegt door te verbinden met jouw vroegste imprints en ze zowel te integreren als de grip die ze op je leven hebben te ontmantelen

 

  • Een duidelijk gevoel ontwikkelt voor de essentie waarmee jij hier kwam, voor datgene wat door jou als mens/spaceholder/ondernemer heen tot expressie wil komen

 

  • De diepe wijsheid van het lichaam en de psyche activeert die al die vroegste imprints hebben opgeslagen en daar meer en meer op durft te vertrouwen (en je steeds weer te verwonderen over de schoonheid die hierin ligt)

 

  • Zowel één op één als in groepsverband begeleid wordt

In deze jaartraining komt alles samen van de weg die ik tot nu toe heb afgelegd: Van beeldend kunstenaar tot geboortewerker, van integratieve baby therapeut tot pre- en perinatale coach voor spaceholders en ondernemers.

Ik heet je met heel mijn hart welkom.

 

 

 

Het is zo bijzonder te voelen hoeveel wijsheid, herinneringen, boosheid en verdriet er in een lichaam opgeslagen kan zitten. Tamara helpt me in onze sessies met een paar vragen naar die diepere lagen die nu open komen te liggen. Als een archeoloog die zachtjes vegend met een kwastje de teerste schatten ontdekt.

Janneke

Diepe dankbaarheid voel ik voor dit traject met jou. Ik heb nog nooit op zo’n diep niveau aan heling gewerkt. 

Wat ik zo mooi vind aan jou is dat je heel bewust voelt welke woorden kloppen bij welke stukje van het verhaal. De lading van woorden die iets kunnen oproepen bij iemand. Hierin speel je met taal waardoor er soms net een andere benadering wel klikt of een herinnering oproept of een gevoel van herkenning geeft in het lichaam. De ‘verkeerde’ woorden kunnen je gevoel afsluiten of een bescherming’s iets naar boven trekken, jij bent hierin zo bewust en prachtig in je uitleg en verbinden tijdens de sessies.

Elenne

De manier van werken aan integratie zoals we dat in dit traject aangaan voelt heel diepgaand voor mij. Het is een manier die op veel momenten in mijn leven toegepast kan worden. Dit is Inner Child Work 2.0. Zo voelt het voor mij. Heel krachtig, heel helend en multidimensionaal.

Anne

 

 

“The history of (wo)man for the nine months preceding birth would, probably, be far more interesting and contain events of greater moment than the three score and ten years that follow it.”

 

Samuel Taylor Coleridge

 

 

Een jaar lang

 

Maak je een diepe reis door de vormende fases van de weg die jij aflegde om in het leven te komen. De pre- en perinatale imprints die je bij je draagt werken door in hoe je je jezelf kunt dragen als mens, als spaceholder en als ondernemer. In hoe je bedding en een dieper begrip kunt dragen voor het proces van jouw cliënten. En in hoe je in jouw leven staat. In hoeverre je ruimte geeft aan jouw diepste verlangens. In hoeverre je expressie kunt geven aan dat wat in jou leeft. Aan dat wat jij te brengen hebt. Aan jouw essentie.

Als ondernemer word je constant met jouw vroegste imprints geconfronteerd. Wanneer je wilt groeien, jezelf zichtbaar wilt maken en je visie wilt delen heb je je inner little one daarin te zien en in veiligheid met je mee te dragen.

In deze jaartraining kom je in een intieme verbinding met jouw meest kwetsbare delen. Met jouw vroegste ervaringen. Je leert ze te begrijpen en integreren zodat je in jouw mens-zijn, spaceholderschap én ondernemerschap meer diepte en draagkracht kunt ervaren.

Coming into Being de jaartraining is een combinatie van een 1:1 traject en een groepsprogramma. In 5 blokken van twee live verdiepingsdagen, verschillende online workshops én individuele sessies maak je een helende, voedende en mysterieuze reis. Door in de diepte te verbinden met jouw vroegste begin, verrijk je jouw hier & nu.