Coming into Being

d e  k u n s t  v a n  z e l f v e r w e z e n l i j k i n g

Je doet het werk dat je nu doet omdat je je gevoel gevolgd hebt. Je hebt een dieper verlangen gevoeld om werk te doen waarin je jezelf tot expressie kunt brengen. Waarin je kunt groeien, waarin je geraakt wordt en waarin je nieuwe lagen van begrip kunt aanboren.

Inmiddels heb je jarenlange ervaring als coach, therapeut of spaceholder. Je begeleidt jouw cliënten in diepe en betekenisvolle processen. Meer en meer vaar je daarin op jouw eigen inzicht en ervaring. En steeds vaker zie je de schoonheid die zich ontvouwt in het veld tussen jou en jouw cliënt.

There is an art to it.
Een overstijgend iets.

“We can be seen as a fluid unfolding of an innate intelligence. It is the same intelligence that is guiding the sperm and egg, the same intelligence that created the membrane of the first cell, the intelligence that moves galaxies and iguanas. We inhabit a sea of intelligent life beckoning us to enter.”

Emilie Conrad

 

Het werk dat je doet wordt steeds meer een kunstvorm die twee kanten opwerkt: 

Je brengt steeds grotere transformaties bij mensen teweeg én je brengt jezelf en wie je altijd al geweest bent steeds meer tot expressie.

En toch is daar ook onzekerheid. Is daar het spel van ondernemen dat je nog klein speelt. In jouw beweging jezelf als autoriteit neer te zetten en jouw visie naar buiten te brengen houd je je nog in.

In deze beweging van binnen naar buiten kom je je de diepst ingesleten patronen en aannames over jezelf en het leven tegen. 

Die gaan terug naar jouw begin. Naar de meest vormende en meest kwetsbare fase van jouw leven voor en rondom jouw geboorte. Je vindt daar zowel de oorsprong van jouw verwondingen als ook het potentieel waarmee je kwam in haar puurste vorm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is wat je in het jaarprogramma Coming into Being mag aangaan. Ik nodig je uit jezelf in de diepte en de intimiteit van het prilste leven te leren kennen, zodat je zowel je werk inhoudelijk verder kunt verdiepen als ook jouw sluimerende gedachtengoed verder in de vorm kunt brengen, waardoor je jezelf steviger kunt neerzetten als ondernemer.

Je mag jouw werk en het ondernemerschap gaan zien als de kunst van zelfverwezenlijking. De kunst van het innemen en belichamen van jouw plek.

Dit brengt groei en expansie in jouw werk alsook in je persoonlijke leven, want

All is delicately interconnected.

– Jenny Holzer

 

Praktisch

 

Het jaarprogramma Coming into Being gaat 1 oktober 2024 van start. Het programma behelst in totaal 5x twee livedagen op locatie en elke 2 à 3 weken een online groepscall, de studio talks. In deze calls is er ruimte voor integratie en implementatie en sta ik je bij in jouw creatieve proces van naar buiten treden, van jouw gedachtengoed vormen en belichamen en van jouw plek van expertise innemen.

We verbinden jouw innerlijke proces als ondernemer aan de weg die jij aflegde om in het leven te komen en aan het oorspronkelijke potentieel waarmee je kwam.

Het is business coaching x pre- en perinatale psychologie x kunstenaarschap.

 

Meer over Coming into Being het jaarprogramma:
Wat je krijgt

Het jaarprogramma begint met een online openingsceremonie op 1 oktober 2024. Voorafgaand aan de eerste jivedagen plannen we ook een 1:1 intake sessie in waarin we samen kijken naar jouw intentie en jouw doel voor het jaarprogramma.

Over het jaar verspreid komen nog 15x online samen voor de studio talks. Voor de sessies waarin er ruimte is voor jouw vraagstukken en we samen kijken naar de integratie en implementatie van wat je in het innerlijk werk dat we doen tegenkomt. De intentie van deze sessies is altijd dat het mag bijdragen aan jouw creatieve expressie en jouw beweging van binnen naar buiten.

5 van deze 15 sessies zullen verdiepende workshops zijn over abstracte thema’s als imprints, de taal van de psyche, (lichaams)herinneringen, tijd en timing en hoe je de nieuw opgedane kennis en inzichten uit het pre- en perinatale innerlijk werk kunt integreren in het werk dat jij doet met jouw cliënten.

En natuurlijk hebben we de (5×2) livedagen waarin we in alle diepte gaan werken aan jouw proces van coming into being als mens en als ondernemer. Ik neem je mee in de kunst van zelfverwezenlijking vanuit mijn inzichten en ervaring met de pre- en perinatale psychologie en kunstenaarschap.

Data en thema's livedagen

 

De livedagen 2024/2025

10/11 oktober – the beginning of all beginnings

12/13 december – coming into relationship

27/28 februari – manifesting your Self

24/25 april – being born

26/27 juni – giving birth

De locatie voor de livedagen bevindt zich in de omgeving van Zwolle. Na aanmelding ontvang je het exacte adres.

De livedagen worden aangeboden exclusief overnachting, maar overnachten op de locatie of in de buurt behoort wel tot de mogelijkheden.

Investering

De investering is opgebouwd uit een aanbetaling van €995,00 excl. 21% BTW (te voldoen bij de aanmelding) gevolgd door 10 termijnbetalingen van €600,00 excl. 21% BTW vanaf de start van het jaarprogramma.

Bij een betaling in 1x ontvang je korting en is de totale investering €6225,00 excl. 21% BTW.

Early bird aanbod

T/m 22 juli geldt een heel leuk early bird aanbod:

Je ontvangt €1000,- korting op de totale investering. De termijnbetalingen komen neer op €500,- per maand en bij een betaling in 1x wordt de totale investering €5225,-

Én je ontvangt drie 1:1 studio visits. Drie individuele online sessies waarin ik naast je loop in jouw creatieve proces en de diepe lagen waarop dat doorwerkt. Deze sessies mag je naar eigen behoefte inplannen gedurende het jaar.

 

 

 

Over werken met mij

Het is zo bijzonder te voelen hoeveel wijsheid, herinneringen, boosheid en verdriet er in een lichaam opgeslagen kan zitten. Tamara helpt me in onze sessies met een paar vragen naar die diepere lagen die nu open komen te liggen. Als een archeoloog die zachtjes vegend met een kwastje de teerste schatten ontdekt.

Janneke

Ik had al veel innerlijk werk gedaan en nog steeds waren er thema’s waar ik niet bij kon, en die wel veel invloed hadden op mijn dagelijks leven. Ik vermoedde dat deze al vroeg waren ontstaan. Iemand wees mij op Tamara, en tijdens de intake voelde ik direct een klik.

Tamara’s werkwijze in woorden vatten vind ik best lastig. Veel gaat ook buiten woorden om, in beelden en sensaties. Ik stond ervan te kijken hoeveel (cel)herinneringen naar boven te halen zijn. Tamara werkt rustig, afgestemd en ik voelde me heel veilig.

Door het traject heb ik veel meer bewustzijn op mijn thema’s. Ik kan zien welke rol ze in het hier en nu spelen. Ze zijn meer geïntegreerd waardoor het me minder overneemt. Ik merk meer overgave in relaties en een dieper contact met mijn intuïtie.

Sjanine

Diepe dankbaarheid voel ik voor dit traject met jou. Ik heb nog nooit op zo’n diep niveau aan heling gewerkt. 

Wat ik zo mooi vind aan jou is dat je heel bewust voelt welke woorden kloppen bij welke stukje van het verhaal. De lading van woorden die iets kunnen oproepen bij iemand. Hierin speel je met taal waardoor er soms net een andere benadering wel klikt of een herinnering oproept of een gevoel van herkenning geeft in het lichaam. De ‘verkeerde’ woorden kunnen je gevoel afsluiten of een bescherming’s iets naar boven trekken, jij bent hierin zo bewust en prachtig in je uitleg en verbinden tijdens de sessies.

Elenne

Er is in mijn leven een fase voor en een fase na Tamara. Ik ben heel dankbaar voor deze reis.

De manier van werken aan integratie zoals we dat in dit traject zijn aangegaan voelt heel diepgaand voor mij. Het is een manier die op veel momenten in mijn leven toegepast kan worden.

Dit is Inner Child Work 2.0. Zo voelt het voor mij. Heel krachtig, heel helend en multidimensionaal.

Anne

De mooiste reis die je ooit kunt maken, van je prille begin tot het einde. Tamara weet je mee te nemen naar onontdekte lagen van beelden, dromen en weten die diep verborgen lijken en zich toch maar net onder jouw oppervlak bevinden.

Dankbaar dat Tamara naast mij liep in het ontstaan van mijn onderneming. Coming into Being was life changing voor me!

Enya