Birthworker Know Thyself

a community affair

Als geboortewerker, in de breedste zin van het woord, voel je een diepe verwondering voor de processen zwangerschap en geboorte. In je werk begeleid je vrouwen in hun weg van (pre-)conceptie, zwanger zijn, geboorte geven en de transitie naar het moederschap.

Je werk raakt je. Je hebt een missie om bij te dragen aan een betere ervaring van zowel het leven geven als in het leven komen. En ik denk dat jouw eigen weg in het leven -jouw prenatale imprints en jouw geboorte- jou bij dit werk gebracht heeft.

Ik nodig je uit te onderzoeken wat jou op een diepere laag drijft om te doen wat je doet.

Om te onderzoeken welke imprints van jóuw weg in het leven door jou gezien en erkend willen worden.

Om te kijken naar hoe je jouw spaceholderschap kunt verdiepen vanuit de pre- en perinatale psychologie.

Je bent heel welkom om dit onderzoeken in het groepsprogramma Birthworker Know Thyself a community affair dat op maandag 26 juni van start gaat.

Birthworker Know Thyself a community affair is een groepsprogramma waarin je je eigen pre- en perinatale imprints gaat onderzoeken aan de hand van wat je tegenkomt in het werk dat je doet rondom zwangerschap, geboorte en moederschap. 

We betreden een ruimte waarin we met en van elkaar leren over de kwetsbaarheden en de gelaagdheid in het prachtige werk dat je doet en in wat het met jóu doet.

Jij mag je persoonlijke vraagstukken inbrengen mbt tot jouw allervroegste ervaringen, maar ook casussen uit jouw praktijk. Ervaringen met cliënten die jou dieper raakten, die je wellicht onzeker maakten of die uitdagend waren. 

We kijken daarnaar vanuit jouw pre- en perinatale imprints zodat je wat er geraakt wordt ten diepste kunt doorvoelen én integreren.

Birthworker Know Thyself a community affair is een reis waar je als geboortewerker met meer bewustzijn op jouw eigen stukken en patronen en met een dieper verankerde draagkracht voor jouw cliënten van terugkeert. 

Je bent je meer bewust van wat er zich tussen jou en jouw cliënten kan afspelen en je hebt meer gevoel ontwikkeld voor de pre- en perinatale psychologie, de abstracte kennis je meer eigen gemaakt.

 

Inhoud van het programma

In 6 online sessies komen we samen en creëren we een community van onderzoek en bewustzijn. De sessies bestaan uit:

  • Teachings vanuit de pre- en perinatale psychologie
  • Een guided practice om in verbinding te komen met jouw vroegste imprints en herinneringen
  • Ruimte voor inbreng van jouw persoonlijke vraagstukken en/of casussen
  • Supervisie & Intervisie

 

Thema’s van de sessies

 

1) Beginnings, jouw landing in de groep

2) In relatie komen, met jezelf en met je cliënte

3) Innerlijke veiligheid

4) De foetal therapist, de (over)verantwoordelijke

5) Grenzen en Begrenzing

6) Geboorte en Gezien worden, jouw ondernemerschap

Praktische informatie

 

Birthworker Know Thyself a community affair is een online groepsprogramma opgebouwd uit 6 online sessies. Het is het meest waardevol wanneer je live bij de sessie aanwezig kunt zijn, omdat je dan ook je eigen vragen en casussen kunt inbrengen, maar van iedere sessie komt er ook een opname beschikbaar in mijn online omgeving waar je toegang toe krijgt.

Data:

De sessies vinden plaats op de volgende maandagavonden
van 19:30-21:30:

26 juni | 10 juli | 24 juli | 28 augustus | 11 september | 25 september

Kosten:

Betaling in 1x €197,00 excl. 21% BTW

Betaling in 2x €99,00 excl. 21% BTW