[vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”true” css=”.vc_custom_1641297592642{background-image: url(http://tamaraschvitz.nl/wp-content/uploads/2020/03/Tamara-Nina-Olivari-fotografie-15.jpg?id=1890) !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Bonding Before Birth” font_container=”tag:h2|font_size:65|text_align:left|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Karla%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_custom_heading text=”voor een diepgaande beleving van jouw zwangerschap én de verbinding met je baby” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Karla%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Je bent zwanger…

Je bent op reis. Samen met het kindje in je buik. Met het kindje dat -hoe klein ook- aanvoelt als een vertrouwde onbekende.

Onderweg kom je van alles tegen. Stormachtige emoties waar je de vinger niet op kunt leggen. Gebeurtenissen uit het verleden. Nieuwsgierigheid. Verwondering. Fluisterende angsten. Stil geluk. Een groot verlangen.

Je voelt aan alles dat deze zwangerschap je diepgaand verandert.

En één ding voel je heel sterk: Je wilt deze zwangerschap ten volste beleven. Je wilt ervoor waken dat dit wonderlijke proces zich op de achtergrond afspeelt. Je wilt het bewust meemaken. Je wilt je laten raken.

Je voelt ook een groots verlangen naar verbinding. Naar de verbinding met jezelf en jouw proces. Naar een diepe zielsverbinding met het kindje in je buik. Je verlangt ernaar hem of haar nu al te leren kennen. Te leren aanvoelen.

Daarnaast merk je ook dat de zwangerschap een spirituele ervaring is. In het proces van het leven geven, sta je in een dichter contact met de cyclus van al het leven.

Je wilt deze zwangerschap je tijd en aandacht geven en ontdekken wat het jou wil leren.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_btn title=”Ja, dat is precies hoe ik het voel” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcalendly.com%2Fcomingintobeing%2Fbonding-before-birth-gratis-verbindingssessie%3Fmonth%3D2022-04|||”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

“Je woorden en warme stem dreven me helemaal weg van mijn ratio en voor mijn ogen verschenen telkens beelden die me troost of juist een inzicht gaven.” 

Jet

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”2808″ img_size=”full”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1637356921780{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

De eerste 1000 dagen van het leven zijn de meest vormende periode van het leven.

>> Die periode begint dus in de buik. Het leven begint bij de conceptie en niet pas bij de geboorte zoals toch vaak nog wordt aangenomen.

Stel je voor (en je hebt dit zelf meegemaakt!): je bent een mensje in ontwikkeling. Je ontwaakt in de buik van je moeder. Al ben je nog zo klein en met het blote oog haast niet te zien, je bent een mens in wording. Je bent al wie je later wordt. Je beschikt al over bewustzijn. 

In het lichaam van je moeder ontwaak je in het leven. Je groeit een lichaam, je maakt bewegingen. Je ontdekt de wereld. Je begint te voelen, te proeven, te ruiken en te horen. Je kunt zelfs al een beetje zien, al kun je nog niet ver kijken.

Je voelt je één met je moeder. Via haar doe je indrukken op van het leven. Je voelt haar bewegingen. Je voelt haar emoties. Je voelt het wanneer ze liefdevol aan je denkt. Wanneer ze stilstaat bij jouw aanwezigheid en de verbinding met je zoekt…

Dit is wat je zelf ooit hebt meegemaakt én wat zich nu van binnen afspeelt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”true” css=”.vc_custom_1641209914049{background-image: url(http://tamaraschvitz.nl/wp-content/uploads/2019/03/Tamara-Nina-Olivari-fotografie-42-1.jpg?id=843) !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Wil jij in deze bijzondere periode van zwanger zijn de band met je kindje verdiepen?” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Karla%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Zodat je kindje zich welkom voelt en het al in de buik vertrouwen ontwikkelt in het leven

Waardoor je ook groeit in het vertrouwen in jezelf als moeder

Zodat je gaat begrijpen welke weg je kindje aflegt en je zijn/haar proces kunt ondersteunen

Waardoor je je bewust bent van hoe jouw eigen vroegste ervaringen nu opspelen en je weet wat je doorgeeft

Waardoor je je nog meer kunt verwonderen over het leven, je lijf, de natuur en het bewustzijn in alles wat leeft

Zodat je vanuit vertrouwen en verbinding kunt toeleven naar een geboorte die een echte samenwerking tussen jullie is

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Ja, dat wil ik!” color=”orange” size=”lg” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fcalendly.com%2Fcomingintobeing%2Fbonding-before-birth-gratis-verbindingssessie%3Fmonth%3D2022-04|||”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” align=”center” parallax=”true” css=”.vc_custom_1637357036055{background-color: #f4e8e1 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

“Expected or unexpected, womb memories bear all the markings of the human spirit already engaging in the challenges that life brings.”

David Chamberlain

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” align=”center” parallax=”true”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

In het programma Bonding Before Birth ga je:

[/vc_column_text][vc_column_text]

je kindje in de buik al leren kennen en leren aanvoelen

dieper in op alle lagen van jouw beleving van de zwangerschap

de toegang vinden tot jullie eigen, unieke en intuïtieve vorm van uitwisseling

onderzoeken hoe jouw eigen vroegste ervaringen zijn geweest en hoe deze nu een rol spelen

in verbinding en vertrouwen toeleven naar de geboorte van je kind

al tijdens de zwangerschap de voorwaarden scheppen voor een veilige hechting

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” align=”center” parallax=”true” css=”.vc_custom_1637356934707{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Zie de zwangerschap als een voorbereiding op intuïtief afgestemd zijn op je kind. Om ook na de geboorte de behoeften van je baby goed aan te kunnen voelen.

Het beantwoorden van de behoeften van je kind is zo’n belangrijk deel van het hechtingsproces. Een baby is totaal afhankelijk en daardoor heel kwetsbaar, maar zal een gevoel van basisveiligheid ontwikkelen als het gezien wordt in zijn/haar behoeften.

Dit proces begint niet pas na de geboorte. Als de relatie tussen jou en je kindje al tijdens de zwangerschap veel aandacht krijgt, als er dan al een levendige uitwisseling ontstaat, is het gevoel elkaar te kennen al zoveel sterker. 

Een zwangerschap is een verborgen en mysterieus proces. Een uitnodiging om met de aandacht naar binnen te gaan. Om te voelen en te durven weten. Om te durven vertrouwen op de intuïtieve verbinding met je kindje.

Als dan na de geboorte je wereld tijdelijk op z’n kop staat, heb je nog wel die basis van jullie verbinding. Van de relatie die je al tijdens de zwangerschap hebt opgebouwd. Dit geeft je meer vertrouwen en rust in het moederschap.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” align=”center” parallax=”true” css=”.vc_custom_1641209960226{background-image: url(http://tamaraschvitz.nl/wp-content/uploads/2021/05/still-maaike-5.jpg?id=3327) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

 

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Dit is wat we samen gaan doen:

 

We beginnen ons traject met een intakegesprek om af te stemmen hoe het programma en mijn persoonlijke begeleiding op jouw behoeften kan aansluiten.

 

Je krijgt toegang tot een online lesomgeving waar je in 6 modules aan de hand van videolessen, meditaties en werkboeken jouw eigen proces kan verdiepen.

 

Aan het begin van onze samenwerking plannen we een Deep Dive sessie in. In deze sessie gaan we jouw eigen vroegste ervaringen in kaart brengen en kijken naar de invloed hiervan op jouw beleving van de zwangerschap.

 

Gedurende het hele traject plannen we nog 5 individuele sessies in. Deze kunnen zowel live als online gedaan worden. In deze sessies verdiepen we jouw proces en toen we een meditatie voor de verbinding met je kindje, speciaal afgestemd op dat moment. Deze sessies kun je eventueel ook samen met je partner doen.

 

Ongeveer 1-2 maanden na de geboorte van je kindje plannen we nog een gesprek in om samen te reflecteren op jullie reis en op hoe het dan gaat.

 

 

Inhoud van het online programma:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 1

Welke transformatie maak jij door in de zwangerschap en hoe verhoudt zich dat tot het familiesysteem waar jij uit komt?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 2

Hoe zien het ontstaan en de ontwikkeling van het embryo eruit? Hoe kun je daarin de aanwezigheid van bewustzijn ontdekken?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 3

Hoe kun je omgaan met stress en jouw eigen (soms) wat zwaardere emoties? Wat krijgt een baby in de buik hiervan mee?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 4

Hoe ziet het hechtingsproces er al tijdens de zwangerschap uit? Op welke manier gaat de baby via jou een relatie aan met het leven?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 5

Op welke verschillende intuïtieve manieren kun je met je baby communiceren? Welke boodschappen ontvang jij vanuit het onderbewuste?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”orange”][vc_column_text]

Week 6

Hoe kun je vanuit verbinding toeleven naar de geboorte? Hoe beleeft een baby de geboorte en hoe kun je naderhand samen op deze ervaring terugkijken?

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”true” css=”.vc_custom_1621591152834{background-image: url(http://tamaraschvitz.nl/wp-content/uploads/2019/03/Tamara-Nina-Olivari-fotografie-13-e1553786399491.jpg?id=639) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][iconbox icon=”fa fa-quote-right” title=”Miranda” icon_normal_color=”#d17e60″ icon_normal_background=”#dbad7f” icon_color=”#e1f2ee”][/iconbox][vc_column_text]

“Echt zijn, daar gaat het over. Voor ik aan het programma begon, was ik veel in mijn hoofd bezig. Het willen beschermen van mijn kindje in mijn buik tegen het donker. Tegen alles wat er van mij niet mag zijn. Ik heb een mooie reis gemaakt naar mijn hart en geleerd dat echt alles er mag zijn. Lief zijn voor mijn innerlijk kind. Juist dán ontstaat verbinding met mezelf en dus met mijn kindje. Ik durf nu meer te vertrouwen op mijn gaven als moeder. Daardoor voel ik me intens gelukkig en ben ik er klaar voor om voluit te leven met mijn prachtige gezin. Mezelf verassen als ik word uitgedaagd door het leven en daarna mega trots kunnen zijn.

Tamara zorgt er in de sessies voor dat je alles doorvoelt. Ze heeft een hele fijne energie en heeft mij laten voelen dat de weg ergens naar toe niet perfect hoeft te zijn. Angst en zelfvertrouwen mogen naast elkaar bestaan.

Het is een hele transformatie geweest voor mij.”

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][iconbox icon=”fa fa-quote-right” title=”Heike” icon_normal_color=”#d17e60″ icon_normal_background=”#dbad7f” icon_color=”#e1f2ee”][/iconbox][vc_column_text]

“Ik voelde me intuïtief aangetrokken tot het programma. Ik wilde heel graag de zielsverbinding voelen met mijn kindje. Omdat het mijn tweede was wilde ik niet alleen maar opgeslokt worden door mijn oudste kindje en de dagelijkse dingen. Ik wilde van deze zwangerschap genieten.

Door de individuele sessies met Tamara kreeg ik verdieping in mijn proces. Naast de interessante kennis over het prenatale leven was het vooral een reis naar het eigen verleden en de toekomst tegelijkertijd. Ik reisde af naar mijn gevoelswereld en naar die van mijn zoontje. Tamara biedt hiervoor een hele fijne gespreksruimte om gehoord, gezien en gevoeld te worden. Dankjewel!”

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][iconbox icon=”fa fa-quote-right” title=”Sarah” icon_normal_color=”#d17e60″ icon_normal_background=”#dbad7f” icon_color=”#e1f2ee”][/iconbox][vc_column_text]

“De samenwerking met Tamara was vanaf het begin heel ontspannen. Ik vond het bijzonder om samen met haar na te denken over hoe mijn moeder van mij is bevallen. Dat verhaal hebben we uitgebreid besproken en geanalyseerd, wat ik nooit eerder had gedaan. We keken samen naar foto’s van toen. Het bracht mooie inzichten en positieve gevoelens naar boven. Ook de meditaties en ontspanningsoefeningen die Tamara leidde waren fijn, vooral het drummen was te gek! De visualisaties en archetypes die zich manifesteerden zal ik nooit vergeten en komen ook nu mijn baby geboren is nog vaak voorbij in mijn gedachten. 

Ik kijk terug op onze sessies als zeer waardevol in het ontwikkelen van diepere connectie met mijn kindje. Er is een soort bewustzijn en een vertrouwen ontstaan over onze relatie en dat heeft een grote invloed op hoe ik de laatste periode van mijn zwangerschap (“het kindje mag er zijn”), de bevalling (“we doen het samen”) en ook het vierde trimester (“dit ben jij”) heb ervaren.”

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1612953304809{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Nadat wij samen de diepte in zijn gegaan heb je:

 

Verschillende vormen en mogelijkheden ontdekt waarop je contact kunt maken met je baby in de buik

Een dieper inzicht gekregen in de weg die je kindje aflegt en op welke manier je kindje indrukken opdoet en opslaat

Kunnen voelen/ontdekken wat deze zwangerschap in jou raakt en voel je meer vertrouwen om ook de zwaardere emoties toe te laten

Meer begrip van wat het hechtingsproces inhoudt en hoe je er tijdens zwangerschap aandacht aan kunt besteden

Een idee van hoe je je ook vanuit het oogpunt van een veilige hechting kunt voorbereiden op de geboorte en de tijd daarna

Nog meer bewondering gekregen voor jezelf, voor je vrouwzijn, voor je lichaam en voor de ontwikkeling van je kindje

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”199″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

Over mij

Ik ben Tamara, moeder van twee jongens: Enea geboren in 2013 en Salie in 2018.

Sinds mijn eerste zwangerschap, die onverwachts was en toch qua timing zo kloppend, verdiep ik mij in alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft. Tijdens die eerste zwangerschap wilde ik zo graag de diepte in. Ik wilde graag heel dicht op het proces zitten. En hoewel ik in die periode dagelijks yoga deed en mediteerde kon ik die diepte niet helemaal vinden. Ik wist ook eigenlijk niet precies waar ik naar zocht.

Nadat Enea was geboren bleef ik zoekende. Ik deed verschillende trainingen en opleidingen rondom zwangerschap en geboorte, maar ik kwam pas echt thuis bij de opleiding Integratieve Baby Therapie. Hier bleek ik precies die diepte te vinden waar ik intuïtief naar verlangde.

Wat ik daar aan inzichten vond ontstijgt namelijk de ervaring van zwangerschap en geboorte alleen. Ik vond er ook zoveel meer verdieping en waardering voor mijn eigen leven. Ik ontdekte stukken van mijn eigen prenatale leven en van mijn geboorte en hoe mijn vroegste ervaringen ook weer mijn moederschap kleurden.

Het is voor mij ook een spirituele verdieping geweest die heel aards aanvoelt, heel dichtbij het leven en. de natuur. Ik zal nooit deze uitspraak van mijn leraar Matthew Appleton vergeten: “We are not born into the world, we are born out of the world.”

Waar zwangerschap en geboorte voor mij voornamelijk over gaan is de weg in het leven en de relatie met het leven die we door wat we in die kwetsbaarste periode van ons Zijn meemaken gevormd wordt. Dit is wat ik je graag laat zien in het programma!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1612897564937{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1612897571834{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Voel je het verlangen om je zwangerschap op een dieper niveau te beleven groeien?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1612897579406{background-color: #fdeed5 !important;}”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”orange”][vc_empty_space][vc_column_text]

Plan een vrijblijvend verbindingsgesprek met mij in!
In dit gesprek vertel ik je alles over het programma en kunnen we elkaar meteen al een beetje leren kennen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Ik plan nu mijn gratis verbindingssessie in!” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcalendly.com%2Fcomingintobeing%2Fbonding-before-birth-gratis-verbindingssessie%3Fmonth%3D2022-03|||”][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]