[gratis] de bewuste baby in je buik

[vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”true” css=”.vc_custom_1620656208709{background-image: url(http://tamaraschvitz.nl/wp-content/uploads/2021/05/still-maaike-5.jpg?id=3327) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

 

 

 

De bewuste baby in je buik

\

gratis online workshop

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Ben je zwanger?

En zou je graag meer verbinding met de baby in je buik willen ervaren?

Misschien heb je ook weleens gehoord over het belang van bewustzijn rondom de eerste 1000 dagen van het leven, gerekend vanaf de conceptie. Uit onderzoek blijkt dat de allervroegste periode in het leven de basis vormt van de lichamelijke en cognitieve ontwikkeling, van de gezondheid en van de relaties die het kind en de volwassene later in het leven aangaan.

Als aanstaande moeder wil je je kindje natuurlijk de beste start geven. Je wil er voor hem of haar zijn. En je wil uiteraard de meest optimale omstandigheden creëren waarin jouw kindje kan opgroeien.

Maar wat doe je dan om hier tijdens de zwangerschap al meer aandacht aan te geven? Hoe kun je het contact met de baby in je buik verdiepen en zelfs met hem of haar communiceren?

Dat leer je in de gratis online workshop De bewuste baby in je buik.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_btn title=”Ja, ik doe mee!” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcomingintobeing.activehosted.com%2Ff%2F3||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2808″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Wat gaan we doen?

 

Op 24, 25 en 26 mei 2021 neem ik je mee naar het mysterieuze leven van de baby in je buik. Je gaat zien hoe een baby in de buik al over bewustzijn beschikt en al via jou heel veel over het leven leert.

Je leert over de verschillende vormen van communicatie die nu al tussen jou en je kindje bestaan en je gaat er onder mijn begeleiding direct mee aan de slag.

Je gaat merken dat het vooral een kwestie is van er de tijd voor nemen en daarbij (nog) meer durven vertrouwen op je gevoel. Een zwangerschap is een bijzondere periode waarin je vaak ook wat gevoeliger én intuïtiever bent. Ontdek wat je allemaal aan bijzondere inzichten kunt opdoen!

Na het volgen van deze workshop zal je met meer zelfvertrouwen en gemak het contact met je kindje opzoeken en daar je eigen weg in vinden. Hiermee investeer je nu al in jullie relatie, die zich na de zwangerschap alleen maar verder zal voortzetten en verdiepen. Maar deze bijzondere vorm van samenzijn zoals in de zwangerschap komt (met dit kindje) nooit meer terug!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3196″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1618922985153{background-color: #f4d2c6 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Thema’s die we gaan behandelen:

 

  • Hoe kun je vanuit het bewustzijn van die eerste 1000 dagen nog meer stilstaan bij je zwangerschap?

 

  • Wat krijgt je baby in de buik al allemaal mee?

 

  • Op welke verschillende manieren kun je met je baby communiceren?

 

  • Hoe werkt het verdiepen van jullie contact door tijdens de bevalling en daarna?

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Deze online workshop vindt plaats op de ochtenden van 24, 25 en 26 mei van 10:00 tot ongeveer 11:00. Het is heel leuk als je er live bij kunt zijn, omdat je dan ook vragen kunt stellen.

Maar lukt dat niet, dan ontvang je iedere dag de opname van wat je hebt gemist zodat je het op een rustig moment kunt terugkijken.

Doe je mee?

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_btn title=”Jaa, ik meld me aan!” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcomingintobeing.activehosted.com%2Ff%2F3||target:%20_blank|”][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Na je aanmelding ontvang je een email met alle benodigde informatie!

Heel leuk je dan te ‘zien’!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2864″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]