gratis verbindingssessie

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Maak kans op een gratis verbindingssessie van 45 minuten

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik vind het heel leuk om ook persoonlijk contact te hebben met de zwangere vrouwen die bijvoorbeeld mijn e-book hebben gedownload of een gratis webinar bij mij hebben gevolgd. Daarom selecteer ik iedere maand 2 vrouwen voor een gratis online verbindingssessie.

In zo’n sessie kijken we samen naar waar jij staat in je zwangerschap, wat er voor jou speelt en hoe jij het contact met het kindje in je buik kunt verdiepen. We sluiten een sessie altijd af met een geleide meditatie waarin je tot een dieper contact komt met het kindje in je buik.

Meld je via de knop hieronder aan en ik neem dan persoonlijk contact met je op wanneer je geselecteerd bent om samen een datum en tijd in te plannen.

Wie weet tot gauw!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Aanmelden voor een gratis verbindingssessie” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcomingintobeing.activehosted.com%2Ff%2F5|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3271″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]