fbpx

Een podcast over prenataal bewustzijn en geboortepsychologie

 

In deze podcast neem ik je mee in de wereld van de pre- en perinatale psychologie. Ontdek de magische en kwetsbare gelaagdheid van de weg die je hebt afgelegd om hier te komen en hoe de imprints die je hebt opgeslagen -van bijvoorbeeld jouw conceptie of je geboorte- deel uitmaken van je leven nu. 

Iedere vrijdag komt er een nieuwe aflevering online!

 

In deze eerste aflevering hoor je mijn gedachten achter het maken van een podcast en wat je de komende afleveringen kunt verwachten.

Over de wat, hoe en waarom van deze podcast

#1

In deze aflevering neem ik je even mee door mijn leven. Ik deel over een aantal vormende gebeurtenissen en ik verbind wie ik als kind was aan wat ik nu doe. Ik vertel ook over mijn achtergrond als beeldend kunstenaar en over hoe ik dat nog altijd als een deel van mij beschouw.

Over mij en hoe ik ben gekomen bij wat ik nu doe

#2

Als ik het over mijn werk heb, heb ik het vaak over ‘de weg in het leven’. Wat ik daarmee bedoel en welke weg in het leven we allemaal hebben afgelegd hoor je in deze aflevering.

Als je een beetje bekend bent de pre- en perinatale psychologie dan heb je het woord ‘imprint’ vast al vaker gehoord. In deze aflevering duid ik wat een imprint is of kan zijn en hoe je die in je leven nu zou kunnen tegenkomen en herkennen.

Imprints: de dragers van jouw vroegste herinneringen

#4

Hoe touching ground uit de lucht kwam vallen. Ik begon aan iets zonder te weten wat het zou worden. Inmiddels heb ik de eerste editie van deze live verdiepingsdag achter de rug en heb ik een heel duidelijke visie voor touching ground, wat een drieluik is geworden. In deze aflevering hoor je er alles over.

Een heel persoonlijk verhaal mij in deze aflevering over de bijzondere connectie die ik voel met de ouders van mijn vader, in dit geval met mijn (Joodse) oma. Ik heb op zoveel manieren synchroniciteit beleefd in de verbinding met hun. Dit verhaal is één zo’n ervaring.