fbpx

the baby’s story – webinar

 

 

 

 

 

Begrijp je baby op een diep niveau

meld je aan voor het gratis webinar

Gratis webinar The Baby’s Story op vrijdag 13 mei om 10:00

🌿 Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn, meld je dan toch aan! Je ontvangt dan na afloop van het webinar de opname.

The Baby's Story

Over huilen, heling en hechting in het eerste jaar na de geboorte

De eerste 1000 dagen van het leven zijn de meest belangrijke periode van het hele leven. Hier wordt de basis gelegd. In deze periode leert een baby te voelen dat hij/zij welkom is. Dat er aan zijn/haar behoefte wordt voldaan.

In het gratis webinar The Baby’s Story laat ik je zien en voelen welke weg je baby al heeft afgelegd en hoe die vormend is geweest.

 

En verder:

  • Kijken we naar welke verschillende soorten huilen er zijn en wat de onderliggende behoefte is van dat huilen.

 

  • Hoe jouw ervaring van de zwangerschap en de geboorte nauw verbonden is met die van je kindje. En toch ook zo anders.

 

  • Hoe het zien en begrijpen van de vroegste, nog taalloze ervaringen van je baby bijdraagt aan een veilige hechting.

 

Ben je er bij?

"

“Zonder de kennis die jij deelt had ik nooit woorden kunnen geven aan een onbestemd gevoel dat ik had in de relatie met mijn zoontje. Nu, na het volgen van het programma The Baby’s Story is dat gevoel weg en voelt onze verbinding veel sterker.”

Christine

"

“Door de kennis van de verschillende soorten huilen,
kunnen wij onze dochter nu beter begrijpen.
We betrekken het huilen niet meer op onszelf
(wat doen we verkeerd?), maar kunnen we het bij
haar laten én er voor haar zijn.

Ik ben je dankbaar!”

Kim

Wie geeft dit webinar?

Ik ben Tamara en ik houd van baby’s. 

Ik houd van ze om hun kwetsbaarheid, om hun licht en om de diepe wijsheid die ze bij zich dragen en waar ze zo’n natuurlijke toegang toe lijken te hebben.

Toen ik in 2012 voor het eerst zwanger was werd er iets groots in mij geactiveerd. Ik zocht naarstig naar aanknopingspunten om de zwangerschap op een dieper niveau te beleven, maar heb dat toen niet volledig kunnen vinden. 

De zwangerschap verliep vlekkeloos. Ik genoot ervan. Ook de geboorte ging heel vlot en soepel. 

Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik echter een tijd lang in shock geweest. Uiterlijk ging alles goed, we kenden geen hele grote uitdagingen. Maar de transitie naar het moederschap was zo groots. Zo aardverschuivend. Ik was daar niet op voorbereid.

Ik verloor de verbinding met mezelf en kon daardoor niet volledig in verbinding zijn met mijn zoon. Ik compenseerde dat door heel erg vast te houden aan de principes van ‘natuurlijk ouderschap’. Ik gaf alles. Maar juist op de momenten dat hij huilde kon ik er niet werkelijk voor hem zijn.

Toen hij een peuter was (en alles weer veel lichter was!) begon ik aan de opleiding Integratieve Baby Therapie. Dat voelde voor mij als thuiskomen. De diepgang waar ik al tijdens mijn zwangerschap naar verlangde vond ik hier.

In 2018 werd mijn jongste zoon geboren en kon ik door mijn persoonlijke groei en door mijn kennis als integratieve baby therapeut heel anders met het huilen omgaan. Zijn huilmomenten waren momenten van verbinding. Van heling. Het voelde zoveel lichter.

In 2019 startte ik mijn praktijk voor integratieve baby therapie. Ik begeleid ouders en baby’s bij het verwerken van hun gedeelde ervaring en in het zien van het verhaal van hun baby. Daar waar trauma is, daar waar ouders worstelen met slaap-, huil- en voedingsproblemen kan het dieper ingaan op de ervaring van de baby heling brengen voor het hele gezin.

"

“Dankjewel dat je me hebt laten voelen
wanneer ik iets kan doen en wanneer
alleen met haar Zijn voldoende is.”

Marjolein